COMPANIE


ProCaffe by Darom Group


Calitate si Experienta

DAROM GROUP este prezenta pe piata de distribuire a automatelor din anul 2003. Instalam si administram distribuitoare automate de cafea, bauturi calde, bauturi reci si snack, garantand punctualitate in aprovizionarea cu produse si in asistenta tehnica.

Gratie experientei acumulate, suntem capabili sa oferim cele mai bune solutii pentru satisfacerea nevoile de consum ale oricarui tip de client, de la firme mari, medii si mici, pana la consumatorii din birouri sau de acasa. Stim ca distribuitoarele automate au devenit indispensabile in viata fiecaruia dintre noi oferind simplu si rapid un moment de incarcare cu energie.

Pasiunea pentru munca noastră, competența și receptivitatea la noile tehnologii, ne permit să oferim clienților noștrii consultanta, asistenta si solutii personalizate.

Punctele noastre forte sunt:

  • Gama ampla de sistribuitoare automate
  • Calitatea produselor si a serviciilor
  • Varietatea gamei de produse si servicii oferite
  • Punctualitate si rapiditate in interventii

In situatia in care doriti informatii suplimentare despre produsele si serviciile noastre, nu ezitati sa ne contactati: veti stabili impreuna cu un reprezentant al firmei noastre solutia cea mai potrivita nevoilor dumneavoastra.

Aveti nevoie de mai multe detalii?