Asistenta clienti

Grija fata de clienti este o prioritate pentru noi. Putem sa va garantam ca, datorita organizarii, mobilitatatii si competentei personalului angajat, putem sa intervenim si sa remediem defectiunea comunicata intr-un timp foarte scurt. Asistenta tehnica si operatiunea de curatare a automatelor este permanenta cu scopul de a le asigura o buna functionare si o igienta corespunzatoare.

IGIENA

La intervale regulate de timp, proportional cu numarul de produse consumate,personalul nostru angajat igienizeaza si sterilizeaza distribuitoarele automate (sunt inlocuite componentele care prezinta uzura si se elimina depunerile existente prin spalari cu solutii profesionale).

ASISTENTA TEHNICA

Intretinerea distribuitoarelor automate este o operatiune care se desfasoara gratuit. Personalul nostru tehnic este pregatit sa gestioneze si sa rezolve eventualele probleme sesizate cu promptitudine si eficienta.

DISPONIBILITATE

Orice problema aparuta poate fi sesizata la oricare dintre numerele de telefon existente pe fiecare automat si va garantam rezolvarea acesteia in cel mai scurt timp posibil.

Aveti nevoie de mai multe detalii?